I'm a Film Maker!

Twitter & Facebook

If Twitter and Facebook were school subjects, my parents would be so proud of me. -KH

Yup!

I’m agreed with statement diatas. KH pernah terfikir laa, masa KH muda-muda dulu (Oppss! saya sudah tua rupanya), KH memang malas nak belajar. Asyik ponteng class sebab tak suka belajar. suka main dari belajar. sebab KH memang tak suka belajar. suka berangan, imagine benda-benda pelik, melukis, conteng sana sini. Tapi yang penting, memang tak suka belajar. Kalau lah sesapa keluar je perkataan belajar, baca buku, buat kerja sekolah or buat latihan, slow-slow KH akan undur, tengok kiri-kanan, make sure everything clear, then cabut lelaju, gie padang cari kwn-kwn nak ajak main. punya la tak suka belajar kan?

17 tahun kemudian…

Harini sudah ada twitter & facebook. And KH admit, twitter and facebook is part of my life nowadays. KH tak boleh kemana-mana tanpa ada FB dan twitter. If not, hidup KH nnt boring, wondering ape la org update kat twitter or facebook KH time line tader tu kan. back to statement di atas tu, KH memang terfikir, kalaulah kat sekolah KH dulu ada subject twitter and facebook, KH sure score A+++! Sebab memang Kh addicted giler-giler with 2 benda ni. Even kalau org tak suruh pun, KH akan tetap update twitter and facebook tanpa jemu dan dedikasinya.

i just wondered, kalaulah dulu KH boleh rajin belajar mcm mane KH rajin update twitter and facebook, sure sekarang ni KH berjaya cipta theory yang lebih gempak dari Albert Einstein, sebab surely KH akan menjadi lebih genius dari dia! hakhakhak!

Promote diri:
Kalau sesiapa yang ada twitter atau facebook, boleh lah add KH kat account korang yer. nanti kita boleh sambung borak kat sana.

twitter.com/karloshazwan
facebook.com/carloshazwan

Sign Off,
KH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s