I'm a Film Maker!

Book of LOVE 2012

Salam.

Yeay! hari ni terajin nak update blog, tapi content lama *content pun bersawang?*. Bukan ape, dah 3 bulan kan tak update blog, so surely ade lubang sana sini yang KH akan ‘tiba-tiba’ je teringat tapi tak jot down kat sini.


Book of LOVE 2012

Okay. dis is actually a short film project yang KH buat bersama dengan team LOULpop. Love short film, and KH buat ni masa bulan February lepas. Yup, orang akan ckp Valentine la, ape la kan, but who cares. Asalkan kita tau niat yang kita buat ni hanya untuk satu kepuasan seni, so why bother bout others kan?

Melalut pulak. Sorry. Okay, back to our topic, short film ini adalah debut short Film directed by Farra Olivia. Yup, to be honest, memang idea asal dari KH, storyboard dari KH, dan sepatutnya, KH yang direct film ini. Tapi memandangkan KH ‘terpaksa’ menjadi aktor utama short film ini *ewah, nak jadi pelakon plak?* so KH terpaksa menyerahkan tukar directing kepada Farra Olivia.

Book of LOVE is a very simple love story. Ia berkenaan seorang lelaki yang mencari cinta, dan akhrnya menemui cintanya melalui sebuat buku. “LOVE have no definition, so put aside reality and just enjoy the journey of LOVE with us”, ini kata Farra Olivia.

Tengoklah berkali-kali tau kalau terasa mau jatuh cinta semula.*haha, ini adalah trick untuk mendapatkan byk hit kat Youtube*. KH harap dis not going to be the last. Doakan banyak lagi karya KH yang akan di paparkan disini. Sampai kita semua ketemu lagi, Salam.

Sign off,
KH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s