I'm a Film Maker!

Lautan Hitam 2013

DSC_7008rs

Tolak Penipuan PRU13.

Itu intipati utama perjuangan Pakatan Rakyat kali ini. Hari ini, 8 Mei 2013, sejarah Malaysia sekali lagi diukir oleh Pakatan Rakyat dimana lebih 120,000 rakyat Malaysia berkumpul di Stadium Kelana jaya bagi memprotes Pilihanraya Umum 2013 yang diadakan baru-baru ini.

Saya berada disana, kebetulan mungkin. Bukan untuk menyokong, tetapi sebagai seorang rakyat Malaysia yang mahu mendengar hujah dari ketua Pembangkang negara mengenai soal PRU13 tahun ini. Dikhabarkan PRU13 kali ini dicemari dengan segala bentuk penipuan.

Ramai yang mengatakan kepada saya supaya jangan pergi, katanya tiada permit. Tapi sebagai seorang photojournalist, alasan budak-budak ini tidak menghalang saya untuk merakam detik bersejarah ini sebagai koleksi peribadi saya. Tidak banyak yang berjaya saya kupas kali ini, mungkin faktor lautan hitam manusia yang terlalu ramai yang membuatkan saya sukar bergerak. Eh, ini alasan kan? πŸ™‚

Enjoy hasil nurkilan saya untuk malam ini.

Salam sayang buat semua.

DSC_7444rs

DSC_7163rs

DSC_7050rs

DSC_7079rs

DSC_7107rs

DSC_7565rs

DSC_7112rs

DSC_7125rs

DSC_7235rs

DSC_7247rs

DSC_7263rs

DSC_7267rs

DSC_7292rs

DSC_7315rs

DSC_7317rs

DSC_7323rs

DSC_7340rs

DSC_7371rs

DSC_7377rs

DSC_7042rs

DSC_7393rs

DSC_7454rs

DSC_7461rs

DSC_7477rs

DSC_7484rs

DSC_7485rs

DSC_7491rs

DSC_7497rs

DSC_7503rs

DSC_7532rs

DSC_7544rs

DSC_7545rs

DSC_7034rs

DSC_7203rs

Selamat Malam,
KHAIRUL HAZWAN

Notakaki: Teringin juga nak shoot gambar PM kita buat himpunan sebegini.

11 responses

  1. hdin

    saya amik gbrnya bro share kat fb…eh..

    May 9, 2013 at 8:20 am

  2. sori.. ada typo maybe. its 8 may kan? πŸ™‚

    May 9, 2013 at 10:12 am

  3. semua gambar cantik !!

    May 9, 2013 at 11:10 am

  4. cantik gambar-gambar yang diambil, tahniah.

    May 9, 2013 at 11:13 am

  5. Lawa gambar deme!

    I was there, takde muke aku pon?

    May 9, 2013 at 11:15 am

  6. awesome pictures bro… well done! πŸ™‚

    May 9, 2013 at 11:18 am

  7. Chris Chia

    Awesome!!!!~~~ this is 1 Malaysia lah!

    May 9, 2013 at 3:39 pm

  8. WAN BOHARI

    CANTIK GAMBAR2 TUAN,GOOD JOB BEBEH!!

    May 9, 2013 at 5:16 pm

  9. Abid aiman

    ala.. Nk gmbr saya bule ..? Gmbr dgn brader pakai bju pas?

    May 9, 2013 at 6:01 pm

  10. aini baiyinun(fb's name)

    minte izin share gmbr2 ni ea kt fb …cntik sgt…pnuh mkne gmbr… puas tgok gmbr

    May 9, 2013 at 10:13 pm

  11. memang terbaik la gambar ni semua..

    May 9, 2013 at 10:37 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s