I'm a Film Maker!

Nak Lain.

2018 dah dekat.

2017 dah hujung-hujung dah.

Aku masih sama? Mungkin.

Tapi 2018 aku nak lain. Taknak sama macam 2017 dah tahun sebelum-sebelumnya.

2018 aku nak buat filem.

Nak dijadikan cerita, aku baru je siapkan skrip filem pertama aku, semalam. And it takes me 3 days to write it all up!

Haha. Kerja giler. Ibu pun cakap macam tu. tah saka mana tah rasuk aku, sedar-sedar lepas tiga hari tidur tak tentu, last-last aku dah type perkata THE END.

Wow! Kagum!

Actually idea untuk buat cerita tu dah ada almost 6 tahun dah. Cuma always bermain dalam kepala. Just i get my wake up call that 14th December 2017. So on 15th, aku terus menaip. Ingat saja nak buat intro je, acah-acah nak cari mood. Last-last tersiap.

Cerita apa?

Ala takyah la nak cerita kat sini. Tak suspens plak nanti. Tapi yang penting kalau aku buat cerita ni, ia akan jadi cerita terbest untuk korang semua tengok nanti. Confirm lepas korang tengok, korang akan jumpa aku balik and cakap cerita ni best. Itu janji aku.

But yeah, now im looking for a producer to join me for this movie.

So kalau ada sesiapa yang kenal mana-mana producer yang nak work together to make this idea into reality, hook me up.

Cant wait for 2018.

KH

6:45am

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s