I'm a Film Maker!

KH Crazy Booth page siap!

Woot woot!!!!

Assalamualaikum…..

OK. harini KH dah berjaya siapkan KH Crazy Booth page kat blog KH. Kalau nak tengak ape ade kat sane, kalian boleh check dengan pergi kat sebelah atas kanan blog ni, press Gallery > KH Crazy Booth.

Apa itu KH Crazy Booth?

Hmm…nak explain in simple words, its actually a new product yang KH perkenalkan utk cater tak kisah lah event pape, wedding ke, graduation ker, annual dinner ke, prom night ker, birthday party ker, halloween party ker, akikah anak ke, sambutan hari raya aidilfitri ke, pape lagi la event. Pendek kata, apa saja event yang anda buat, KH Crazy Booth ada untuk anda menambahkan lagi keceriaan yg sedia ada.

Konsep KH Crazy Booth ini tidak sama seperti konsep photography yang sediada di Malaysia harini. KH develope konsep Crazy Booth ini lebih kepada santai dan kegilaan. Bermakna, anda berpeluang untuk membuat pose yang lebih ‘freestyle’ dan ‘happening’ sewaktu sesi ini berlangsung. Di tambah pula dengan props dari ‘KH Crazy Booth’, KH sure akan menambahkan lagi excited anda bila anda berada dalam KH Crazy Booth itu nanti. Setting KH Crazy Booth lebih kurang sama seperti studio photography yang ada dipasaran. Cuma KH Crazy Booth lebih canggih kerana ia lebih ‘mobile’, atau dalam bahasa melayunya, studio ini boleh bergerak kemana-mana (bukan bermakna studio ini ada kaki tau. KH yang gerakkan dia!). Name me a place, KH mampu siapkan studio ini dalsm masa setengah jam, dan anda akan berpeluang merasa pengalaman shooting seperti seorang supermodel atau super star di dalam studio yang mewah, di tempat anda sendiri! canggih kan?

Check out pages ‘KH Crazy Booth’ kat atas tu. And kalau berminat, don’t hesitate to drop me an email, atau lagi senang, just holla me, i will holla u back!

OK everyone, get ready for KH Crazy Booth!

Sign Off,
KH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s